Onion

Onion

Onion producerer luksusgarner udelukkende i naturfibre. Foreløbig er Organic Cotton (økologisk bomuldsgarn) +...

Mere

Underkategorier

 • Økologisk bomuld

  Meget flot økologisk bomuldskvalitet - et super blødt bomuldsgarn. Garnet er luftigt spundet, så den færdige strik ikke virker kompakt, men samtidig får en stabil struktur og et klart maskebillede. Garnet kan fint bære en mere åben struktur, end den anbefalede strikkefasthed v. 24 m. Kvaliteten holder sig flot, vask efter vask. Perfekt både til dame- og børnemodeller. Super til babystrik. Skøn at strikke i.

 • Hamp bomuld

  Spændende blanding hvor hampen giver garnet en smuk råstruktur samtidig med, det er blødt pga. modal tilsætningen (cellulosefiber i familie med viscose). Garnet er meget åndbart og behageligt at have på. Garnet gør sig meget flot i struktur- og hulmønsterstrik. Super til toppe, cardigans, kjoler, tørklæder og sjaler. Hamp har den egenskab, at den minder om hør, men kradser ikke. Man kan derfor bruge den direkte mod huden. Meget behageligt at strikke i, - også når det er varmt.

 • Superfine Merino

  Meget flot 5 trådet superwash behandlet merinould. Garnet er komfortabelt og varmeregulerende og anvendeligt til helårsstrik. Perfekt både til voksen- og børnemodeller. Super også til babystrik..

 • Fino Økologisk Bomuld + Merino

  En helårs luksus blanding bestående af lige dele økologisk bomuld og merino uld. Meleret i udtrykket da de to typer garn ikke modtager farve ens. Velegnet specielt til dame og børnemodeller. Produceret i Italien.

 • Strømpe garn (nælde)

  Strømpegarn på en helt ny måde. I dette garn hentes styrken fra nælde fibrene, som nu gør det muligt at strikke strømper i helt ren natur fiber. Nælde fiberen tager ikke mod farve hvorfor garnet står med et let meleret udtryk. Produceret i Italien.