Järbo

Järbo

Järbo garn er et kvalitets produkt, som stammer helt tilbage fra Järbo's start på Yllefabrikken. Starten prægedes af...

Mere

Underkategorier

 • REKO Bomuld

  REKO fra Järbo er et bæredygtigt alternativ til anden bomulds garn. Et helt nyt produkt baseret på 100% genanvendte rester fra t-shirt fremstilling. Et bæredygtigt alternativ, et produkt der forhindrer at rester som ellers ville skulle bortskaffes på anden vis nu kan sikre bæredygtighed og billigere produktion. Til gavn for os alle. Dette garn kan nu komme i dine hænder !

 • Alpacka Solo

  En nøgle til naturlig skønhed. Den intelligente og selskabelige alpacka lever i 4000 meters højde i det peruvianske højland. Dets magiske uld er varmende når du fryser og kølende når det bliver varmt.

 • Llama Silk

  Blødt som kashmir. Mange strikkere har sikkert opdaget den dejlige alpacka uld, men nu er det tid dens ukendte kusine at dukke op i rampelyset. Med en fiber mindst så blød og fin som alpackaens, fortjener den bolivianske lama virkelig din opmærksomhed. Det er ikke for ingenting den kaldes for åndernes kashmir. I næsten to årtier har vores producent forfinet processen at skille den mere grove yderpels fra den tyndere inderpels. Resultatet er et af de bedste og fineste fibre i verden. Studier fra Japan tyder faktisk på at lamafibre er både blødere og har bedre isolations evne end alpackaen. I Llama Silk er baby lama-ulden blandet med mullbärsilke hvilket resulterer i et utroligt blødt strikke garn som er fantastisk at arbejde med. Desuden er det både varmende og venligt mod miljøet. Så er der noget at vente på ?

 • Soft Raggi

  Sokke garnets fremtid. Soft Raggi er et helt nyt sokke gran med næsten helt unikke egenskaber. Den specielle sammensætning af bambus og premium micro acryl og polyetser elastan gør garnet blødt og kraftigt samtidig med det har en blød elastisk formbar egenskab. Nogle ville kalde det for garn, vi kalder det sokke garnets fremtid.

 • Raggi

  Et klassisk raggi sokke garn som findes i massevis af herlige farver. Blandingen af superwashbehandlet uld og polyamid gør garnet slidstærkt og varmende. Derfor er det ekstra godt til sokker – men også perfekt til trøjer huer og meget andet. Raggi er lige så velegnet til hækling som til strik. Findes i både ensfarvet (100g) og i herlige printfarver (100/150 g). Farvenumre der begynder med ”15” findes i 100g. Farver som begynder med ”20” findes i 150g

 • elise

  Elise er et vidunderligt blødt og dejligt garn at arbejde med. Mange skønne farver som er svære at modstå – Stora print nøgler (100 g) og små en farvede (50 g). Den lidt matte ydre giver en smuk retro fornemmelse.

 • Sortiment
 • Raffia
 • Lilly
 • Mellan Raggi