Levering og Returnering

Din levering

Vi tilstræber at levere så hurtigt som det overhovedet er muligt.
Garn alene pakkes i beskyttende poser og sendes med GLS hurtigst muligt. Består indholdet af mere følsomme emner såsom strikkepinde sikrer vi selvfølgelig at de pakkes forsvarligt.

Varer sendes som udgangspunkt med GLS og vi tilstræber den kommer afsted så hurtigt, som muligt. Vi har ikke en garanti for  at varen bliver leveret indenfor angivne tidsrammer, men de fleste lagervarer, vil dog være fremme inden for 48 timer.
I tilfælde af at en eller flere varer er i restordre, vil vi oftest sende de øvrige varer med det samme og kontakte dig via email vedrørende en forventet leveringstid på de resterende.


Vores fragtpriser fremgår af din ordre seddel og faktura men ved køb over 200,-kr er der halv pris på fragt. Vi tilbyder ikke uden forudgående aftale fragt til udlandet - herunder Grønland og Færøerne. Dette kan arrangeres ved direkte henvendelse til os. 


Returnering

Såfremt en vare mod forventning skulle være beskadiget eller ikke opfylder dine forventninger så kan den selvfølgelig returneres og erstattes eller hvis du måtte ønske det få tilbageført din betaling. Returnering er på din regning og ovenstående er naturligvis under forudsætning af, at varen returneres som modtaget og såfremt returnering skyldes fortrydelse at denne er uskadt og ikke ibrugtaget.