Betingelser

Salgsbetingelser

Reklamation
Vi yder 2 års reklamationsret på alle produkter i henhold til den danske købelov. Ved ønske om reklamation bør du venligst benytte følgende fremgangsmåde:

1. Kontakt Garntorvet.dk på butikmail@garntorvet.dk med information omkring din reklamation.
2. Afvent vores behandling af sagen. Vi forsøger at svare indenfor 1-2 hverdage
3. Kun efter aftale med Garntorvet sendes varen retur. Vedlæg altid kopi af original faktura.

Når vi har modtaget din defekte/fejlleverede vare, reparerer eller ombytter vi til en ny. Ved en gyldig reklamationssag dækker Garntorvet fragtomkostningerne ved forsendelse via Post Danmark eller vores fragtmand. Varen må ikke tages i brug, før vi har færdigbehandlet din reklamationssag. Garntorvet dækker i forbindelse med reklamation kun for varens værdi, og således ikke for andre omkostninger forbundet med produktet og dets brug samt skader som forvoldes på andet.

Retur
Der er 14 dages returret ved køb af varer. Varerne skal returneres i samme stand og mængde som modtaget hvilket også omfatter den originale emballage. Den originale emballage skal ved modtagelse af varen være i en sådan stand, at videresalg er muligt da emballagen repræsenterer en værdi for varen. Derfor må der ikke tapes eller skrives direkte på emballagen eller påsættes frimærker samt post -eller fragtlabels mv. Hvis en vare returneres hvor originalemballagen ikke er intakt og klar til videresalg, vil returneringen blive afvist og eventuelle omkostninger for at sende varen tilbage afholdes af kunden selv. Derfor opfordres det at originalemballagen pakkes forsvarligt ind i anden emballage og at eventuelle post -eller pakkelabels ikke sættes direkte på originalemballagen.
Omkostninger til returnering afholder kunden selv. Ved returnering indenfor perioden kontakt os venligst via butikmail@garntorvet.dk. Den fulde købesum returneres ved returnering inden for 14 dage. Alle omkostninger til returnering af varer afholdes af kunden. Varer tages kun retur, hvis produkt og emballage er intakt. Der må ikke skrives eller klistres labels/tape på emballagen, og varen må ikke have været taget i brug. I så fald tager vi ikke varen retur. 

Pakker sendt retur som "modtager betaler", u/franco, "pakke uden omdeling" etc. vil ikke blive modtaget/afhentet.

Brug af materiale

Gengivelse eller brug af materiale fra denne side er ikke tilladt med mindre tilladelse er givet. Vi bruger selv billeder med tilladelse fra vores leverandører og videregiver som udgangspunkt ikke denne hvorimod billeder af eget materiale i særlige tilfælde kan bruges/kopieres til eget brug.

Jura

Garntorvet.dk er registreret i det danske virksomheds register med CVR nummeret CVR 35361162 og ejes af Mette Roelsgaard.

Vores Bank:
Sydbank
Storgade 28
4180 Sorø

Konto : 6820-0001367924
IBAN: DK6468200001367924
BIC: SYBKDK22

Kredit:

Denne butik er lavet med baggrund i PrestaShop™ open-source software og ved hjælp af tips og guides fra Prestashop Forum

Billeder af varer er i mange tilfælde stillet til rådighed af leverandører