Om os

Firmaet:

Garntorvet.dk er en lille nystartet virksomhed der tilstræber at finde og levere super kvalitets garn til fornuftige priser.
Vi tilbyder derudover både opskrifter og tilbehør i form af strikkepinde/hæklenåle til både den kræsne og den mere uøvede der bare gerne vil fornemme følelsen af at godt værktøj er det halve arbejde.
Vi har fundet det bedste af det bedste og skulle vi have overset noget tager vi med glæde mod ideer og forslag. Vi arbejder konstant på at udvide sortimentet og er vi løbet tør eller finder du ikke en bestemt vare så tøv ikke med at lægge en mail i vores postkasse.

Holdet bagved:

Hold bag garntorvet består af undertegnede strikker/idemager/indkøbschef/lagerforvalter/kundechef og designer Mette Roelsgaard som udover at dyrke denne STORE interesse også er uddannet sygeplejerkse og praktiserende akupunktør.

Informationer

Blandt Garntorvets leverandører finder du i øjeblikket Kauni, Mayflower, Onion, Artesano og Strikkebogen ...... men som skrevet så udvider vi hele tiden efterhånden som vi finder nye spændende områder og bla. Manos del Uruguay er et eksempel på dette. Dette garn er baseret på fair trade tankegangen og er altså udover at være super kvalitets garn også et forsøg på at sikre at de lokale garn producenter behandles fair. 

Bankoplysninger:

Sydbank
Storgade 28
4180 Sorø

Konto : 6820-0001367924
IBAN: DK6468200001367924
BIC: SYBKDK22